Selena Gomez sklopila dogovor sa Univisonom za produkciju svog prvog dokumentarnog serijala na španskom jeziku

Godina 2022. bi mogla biti odlična za obožavatelje Selene Gomez i istinitih zločinačkih priča. Pevačica je sklopila ugovor sa Univisionom za produkciju svog prvog dokumentarnog serijala na španskom jeziku. Novi globalni striming servis emitovaće „Mi Vecino, El Cartel“, seriju od tri dela koja prati ubistvo bivšeg advokata Juana Guerreroa Chapa i njegovu međunarodnu istragu i suđenje, kako izveštava Forbes.

„Kao pravi obožavatelj kriminala, odmah sam bila zadivljena kada sam čula priču o ubistvu Juana Guerreroa Chapa. Ne samo da se to dogodilo u blizini mog rodnog grada u Teksasu, već je to bila i totalno drugačija priča od svega što sam do sada čula.“, rekla je pevačica. Pored toga, Sel je dodala da je jako uzbuđena što je potpisala ovakav ugovor.

„Ponosni smo što možemo poželeti dobrodošlicu Seleni Gomez u naš spisak globalno priznatih kreatora koji će pomoći u stvaranju najboljeg originalnog sadržaja na španskom jeziku”, izjavio je Univison, koji je pre toga rekao da jedan od njihovih glavnih prioriteta donošenje različitih glasova, priča i ulaganje u latino pripovedače.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Selena provela veče sa fandomom: Jako, jako vas volim, stalno gledam vaše videe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.