Selena Gomez se vraća glumi TV komediji “Only Murderers in the Building”

Korona ne može da zaustavi Selenu Gomez! Pevačica i glumica nedavno je objavila spot, najavila šou o kuvanju a sad znamo i da se vraća snimanju serija! Kako prenosi E! News, Sel će glumiti u komediji “Only Murderers in the Building” sa dve prave legende – Steveom Martinom i Martinom Shortom!

Ova serija biće ekskluziva striming servisa Hulu, a u njenom opisu piše, “Serija prati tri stranca, (Martin, Short i Gomez) koji su opsednuti pravim zločinima, a odjednom postaju upetljani u jedan od njih.” ovaj zaplet zvuči kao crna komedija, ali u ovom momentu nemamo više informacija o tome kakve je tačno Selenina uloga. Ono što je interesantno jeste da Sel ima dvostruku ulogu! Naime, ona će biti i izvršni producent, što je posao koji je već obavljala za potrebe svoje serije, “13 Reason Why”.

Koliko će serija imati epizoda još se ne zna, ali Hulu ju je najavio još u januaru. Međutim, tad nismo znali da je Selena povezana sa projektom. Ako se pitate kad ćemo gledati ovu seriju, odgovor je gotovo nemoguće dati! Naime, Selena neće ni da zucne o svemu, a zbog čitave situacije vezane za korona virus, sumnjamo da je do sad bilo šta snimano! Neke filmske kuće najavile su da će se vratiti snimanju od septembra, naravno uz maksimalne mere bezbednosti, pa ova najava možda svedoči da će se to desiti i sa ovom serijom!

Paradoksalno, ovako teška godina za čitavu industriju zabave ispala je jedna od najproduktivnijih za Sel, mada fandom neće dobiti ono što bi najviše voleo, a to je nova koncertna turneja! Iako nas i ovih dana često pitate za mogućnost dolaska određenih zvezda na naše prostore, istina je da je to tema o kojoj jednostavno ne vredi ni razgovarati dok se zdravstvena situacija drastično ne promeni. Kako se čini, možemo biti srećni ako nastupa bude i u 2021. godini!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo/Hulu

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.