Selena Gomez se prisetila dana kada je upoznala Demi Lovato na audiciji: Nikada to neću zaboraviti!

Pevačica Selena Gomez je u ponedeljak razgovarala sa The Hollywood Reporter-om kako bi se osvrnula na njenu čuvenu tinejdžersku seriju „Wizards of Waverly Place”, njeno prijateljstvo sa Demi Lovato i još mnogo toga. Tokom intervjua, pop zvezda se prisetila i svoje prve audicije za “Barneya”, gde je bila zajedno sa 1400 ostale dece.

„Od sve te dece, izabrali su sedmoro, a ja sam slučajno bila jedna od njih“, seća se ona. Još jedna od sedmoro mladih nada bila je niko drugi do Demi, koja će kasnije postati Selenina najbolja prijateljica, rival i koleginica na Dizni kanalu. „Najluđi deo te priče je da je ona zapravo bila devojka koja je stajala ispred mene“, nastavila je Sel. „Sećam se da je imala crvenu mašnu, nikada to neću zaboraviti…”

Takođe, nedavno je priznala da je bilo sve samo ne jednostavno ući u glumačke uloge odraslih nakon onih dečijih – posebno zato što se u početku nije osećala prihvaćenom od strane svojih vršnjaka u industriji. „Osećala sam se kao da je ljudima bilo veoma teško da me shvate ozbiljno“, rekla je. „Polako sam to pregurala, i zaista mi je drago, ali bilo je veoma frustrirajuće. Osećala sam se kao šala”.

Autor: Famoza.net

Foto: Youtube/Screenshot

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Počinje nova era: Sel u četvrtak objavljuje prvi singl sa svog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.