Selena Gomez sad ima potpuno drugačiju frizuru!

Selena Gomez nikad se nije plašila da se igra sa svojim imidžom, a posebno sa frizurom! Ove nedelje ona se na svom Instagram profilu predstavila u izdanju sa kraćom, više kovrdžavom kosom koja je pomalo retro, i podseća na frizure kakve su bile omiljene osamdesetih godina prošlog veka.

Sem toga, primetićete i da je ona posvetlila kosu, a sve kako bi dodala na kontrastu i više naglasila ovu promenu. Uz zabavne minđuše i džemperčić, nova Selena izgleda odlično! Osim što ovih dana potpisuje CD-ove koje bi trebalo da nam pošalje tokom marta, Sel uveliko najavljuje svoju liniju kozmetike koja će se pojaviti tokom leta, nažalost samo u Severnoj Americi. Sel se ovih dana malo primirala nakon jake promocije svog albuma “Rare”, ali ta pauza neće dugo trajati.

Fandom i dalje najviše zanima planira li ona da ide na turneju ove godine, a koja bi mogla da počne već na proleće ili jesen. Čini se da ni Selena to ne zna, odnosno da još uvek vaga da li je spremna za tako nešto. Pevačica je poslednji put bila u Evropi još 2013. godine kad je između ostalog imala i koncert u Beču. Ona je trebalo da se 2016. vrati na naš kontinent, ali je od toga odustala zbog lošeg fizičkog i mentalnog zdravlja i napravila pauzu kako bi mesece provela na kliničkom lečenju.

Pročitajte još  Selena Gomez: Sad ja savetujem Taylor, muka mi je priča o Justinu!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.