Selena Gomez prvi put u životu na vrhu američke top liste!!!

Selena Gomez na muzičkoj sceni je već čitavu deceniju, a sad je konačno došla do velikog cilja i prvog mesta Billboardove top liste koja je i najznačajnija na svetu! Sel je to postigla zahvaljujući svom prvom singlu sa novog albuma, pod nazivom “Lose You To Love Me”, i to samo dve nedelje nakon njegovog objavljivanja!

Sve je to svedočanstvo da je Selena moćnija nego ikad i da će joj po svemu sudeći pripasti čitava sledeća godina zahvaljujući albumu i turneji! Pre “Lose You To Love Me”, Selena je kao najbolji plasman imala peto mesto sa “Good For You” i “Same Old Love”, a u top 10 ulazili su još “Come & Get It”, “The Hearts Wants What It Wants”, “Hands to Myself”, “We Don’t Talk Anymore” i “It Ain’t Me”.

U međuvremenu, Selenita već uveliko slavi na svom Instagramu gde je uz odgovarajuću sliku i napisala, “Moj prvi broj 1! Ova pesma je jako draga mom srcu. Mnogo sam naporno radila na tome da moj album bude iskren i zabavan, ali da ostane i dovoljno ranjiv da pokažem gde sam sad u životu. Volimo vas toliko duboko i hvala vam mnogo na slušanju. Želim svakoj osobi da se zahvalim što je deo ovog momenta koji nikad neću zaboraviti.” Čestitamo Selenita, a sad kad promovišeš svoju muziku i u našem regionu još više se nadamo da ćeš nam doći!

Pročitajte još  Kids' Choice Awards 2017: Ari protiv Sel, Jus protiv The Weeknda i Shawna Mendesa!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Selena Gomez prvi put u životu na vrhu američke top liste!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.