Fanovi zbunjeni: Selena Gomez postala muslimanka, sve sa hidžabom!

Selena Gomez poprilično je religiozna hrišćanka, pa su njene slike u hidžabu poprilično iznenadile svet! Međutim, one su se zaista pojavile u gradu Talasu u turskoj provinciji Kajzeri, gde je Sel “postala” promoterka jednog lokalnog koledža gde se mladi pozivaju da ga upišu.

Naravno, ovo na slici jeste Selena, ali fotošopovana, a naravno da ona nije dala pristanak na ovako nešto! Svi ostali ljudi na slici su anonimni, pa je prava misterija zašto je samo Sel fotošopovana i kao autore nije mrzelo da sebi komplikuju život stavljajući je pod hidžab. Naravno, zloupotreba nečijeg lika je strogo kažnjiva, ali čisto sumnjamo da će se Selena baviti time.

Neko od lokalnih Selenatora umeo je da sa našali, pa je uz sliku koju vidite napisao, “Posle duge ćutnje, Selena Gomez je odlučila da postane muslimanka, da nosi hidžab i da studira u Turskoj! Jako smo ponosni na nju.” U Turskoj su inače poprilično opsednuti Selenom, pa nije neobično viđati njeno lice na reklamama za sve i svašta.

Pročitajte još  "Sad nek laže Hailey a ne nju": Selena presrećna što je Biebs više ne spominje?

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.