Selena Gomez ponovo viđena sa producentom Andreom Iervolinom nakon glasina da su pre dve godine bili zajedno!

Selena Gomez nema baš previše sreće u ljubavi, a svoju dugogodišnju on-off vezu sa pevačem Justinom Bieberom konačno je prekinula 2018. godine nakon čega se Justin venčao za superomodela Hailey Baldwin. Selena je jednom prilikom rekla i da su sve njene prethodne veze bile uklete i da se trenutno ne žuri da uđe u novu. Ali samo mesec dana nakon što je to izjavila Sel je sada viđena na jahti sa društvom povodom praznika, a prisutan je bio i producent Andrea Iervolino za koga su kružile glasine da su pre dve godine bili zajedno!

Sel je sa producentom prvi put radila na filmu ‘Dubious Battle’ 2016. godine, a 2019. je viđena sa njim u Italiji tokom rođendanskog putovanja. Sada su oboje viđeni na ogromnoj dvospratnoj jahti ‘Leigh Star’. Nisi bili sami već u društvu prijatelja, a Sel je na sebi imala šarenu jaknu sa printom i krznenim okovratnikom dok je imala podignutu kosu i crne naočare za sunce. Takođe je nosila crne pantalone i krznene bež papuče. Andrea je nosio kariranu sivo-plavu košulju preko bele majice sa tamnim pantalonama i crnim patikama.

Kasnije tokom svog boravka na jahti, Sel je viđena kako se sunča u jednodelnom crveno-ljubičastom kupaćem kostimu koji joj je sašila prijateljica radi projekta ‘body positivity’.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Brojke su jasne: Selena Gomez je kraljica društvenih mreža, Ariana Grande najbrže raste!

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.