Selena Gomez plakala u studiju i pričala o turneji! (video)

Sedam godina čekamo Selenu Gomez da u okviru svoje turneje u Evropu, a Famoza stoji kao zapeta puška, spremna da ugnjavi svakog organizatora da potroši tih tričavih nekoliko stotina hiljada dolara da je dovede. Gostujući na radio stanici NRJ u Parizu, veoma emotivna Sel objasnila je da u ovom momentu vodi veliku borbu sama sa sobom po pitanju turneje.

Upitana veoma direktno da li će se vratiti u Pariz u okviru svoje turneje, Selena je odgovorila, “Ja se nadam. Da… ja i turneja smo u veoma komplikovanoj situaciji”. Čini se da Selena to jako želi, ali da je pitanje pre svega njenog mentalnog zdravlja može li ona da provede dobar deo godine u putu, pevajući na svakih par dana. Ipak, ne zaboravite da je i Ariana Grande rekla da će u najboljem slučaju praviti malu turneju, a na kraje održala skoro 100 koncerata!

Da Selena ima problema sa emocijama govori nam i zabrinjavajući isečak iz intervjua, gde vidimo da voditelji veselo čavrljaju ne obraćajući prežive pažnju na nju dok ona počinje da plače, boreći se neuspešno da to niko ne primeti. Fandom je baš uznemiren jer ne zna razlog, mada oni koji su prisutni misle da su je samo ponele emocije. Sel se u jednom momentu čak i izvinjavala zbog svog nastupa na American Music Awardsu. Iako je očigledno bilo tehničkih problema tokom nastupa, Sel je isto tako istakla da ima i mnogo njene krivice, upravo zbog emocija. “Tri nedelje sam imala svakodnevne probe. Da budem iskrena, osećala sam da se nisam dovoljno spremila i nisam bila sigurna u sebe. Svi imaju toliko mnogo očekivanja od mene, i žao mi je što sam vas sve razočarala. Jako sam pokušavala, ali bilo je to van moje kontrole. Žao mi je”, rekla je ona.

Pročitajte još  Mama Mandy otkriva: Selena Gomez otkazala nastup nakon pretnji smrću!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.