Selena Gomez blistala na We Day ceremoniji, otkrila da je u velikoj nevolji zbog nove muzike!

Juče je u Los Anđelesu obeležen jedan od omiljenih dana Selene Gomez – We Day! Ovo je bila savršena prilika da javnost posle dugo vremena ponovo vidi glumicu i pevačicu na crvenom tepihu koja je blistala u Dior haljini sve uz upadljivu senku na svojim kapcima, dok je čitav događaj bio savršena prilika da Sel otkrije nešto o novoj muzici i popriča o čitavom događaju!

Pitanje koje je Seleni postavljeno među prvima bilo je vezano za njenu novu muziku, odnosno kada će ona biti raspoložena da nam predstavi nešto novo nakon toliko vremena, na šta je pevačica misteriozno odgovorila kroz smeh: “Ne mogu to da vam kažem. U velikoj sam nevolji”. Ona je između ostalog upitana zašto još uvek izbegava da se vrati pod reflektore, na šta je odgovorila da joj je to potrebno, ali da je odlučila da napravi izuzetak kada je We Day u pitanju, dodajući da joj je uzbudljivo da vidi šta se dešava.

“Najbolji je dan u godini, to je We Day,” dodala je Selena, priznajući da joj ovaj događaj pruža osećaj nadahnutosti i nade. “Svi pozitivni, strastveni i neverovatni, ljudi zajedno menjaju svet. Ponosna sam što slavimo godinu mladih za društvenim promenama i podsećam ih da smo zajedno nezaustavljivi, jer je pokret posvećen boljem sutra,” zaključila je Selena.

Pročitajte još  Miley Cyrus morala da objašnjava svoje ponašanje prema Seleni Gomez!

Sel je nakon toga objasnila zašto još uvek nastavlja svoju saradnju sa ovom organizacijom na šta je ona istakla da radi sa njima već šest godina, poznaje ljude koji vode organizaciju i zna koliko truda ulažu da bi ohrabrili mlade da urade nešto. “Dakle, oni ne samo da zarađuju ogroman novac za ljude širom sveta, već se fokusiraju na decu koja imaju priliku da im se vrate,” objašnjava ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.