Selena Gomez o početku velikog prijateljstva sa Taylor Swift: Spojila nas je ljubav prema Braći Jonas! (video)

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1
Views:
248

Selena Gomez i Taylor Swift su velike prijateljice već 12 godina a gostujući na radio stanici Kiss FM u Londonu, Selenita je otkrila da su se upoznale zahvaljujući tome što su obe bile u vezi sa braćom Jonas – jedna sa Nickom a druga sa Joeom!

“Obe smo bile u vezi sa braćom Jonas i to je bila prava histerija”, kaže Sel. “To je bilo neverovatno jer je ona bila devojka sa dugom kovrdžavom kosom, hrpom narukvica i kaubojskim čizmama. Ja sam definitivno bila na početku i jednostavno smo kliknule. To je najbolja stvar koju smo dobile iz tih veza”.

Ipak, Sel želi da zna da ona voli familiju Jonas. “Oni su zaista divni, uzgred. Sad smo svi prijatelji. Bilo smo mladi, znate;to je bilo skroz drugo vreme.” Ona dodaje i da je spremna na duet sa svojom drugaricom. “Apsolutno, ona je oduvek bila tu za mene. Sel je vrlo kratko bila sa Nickom kojeg je upoznala na Disneyu a slično je bilo i sa Taylor i Joeom koji su se kao par pojavili na MTV dodeli nagrada, još 2008. godine.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

One thought on “Selena Gomez o početku velikog prijateljstva sa Taylor Swift: Spojila nas je ljubav prema Braći Jonas! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.