Selena Gomez o Demi i Miley: Drago mi je što smo sve toliko različite!

image

Selena Gomez, Demi Lovato i Miley Cyrus odrastale su zajedno na Disney kanalu a Sel je vrlo srećna zbog činjenice da se njih tri toliko međusobno razlikuju.

image (1)

image (2)

Iako ona važi za veliku dobricu a Miley odavno ima status loše devojke, Selenita ne želi da vređa bilo koga. “Svi su pronašli svoj identitet na zaista interesantan način. Nismo se pretvorile u robote koji izgledaju isto i isto se oblače”, priča ona za Rafinery 29. “Prošle smo kroz svoje probleme.” Na kraju krajeva, svaki ženski izvođač bira na koji način će se izraziti jer je to ono što ona želi.”

image (3)

image

Sel ističe da danas ima četiri bliske prijateljice – dve od njih su njene cimerke koje nisu slavne, zatim njena kuma i naravno, Taylor Swift. “Imam stvarno puno prijatelja ali ove četiri žene zovem plačući. One me vide i u najgorem i u najboljem svetlu”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selenin i Arin glas tresu Poreč: Zedd nastupa na festivalu u Hrvatskoj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.