Selena Gomez nam je od danas mnogo bliže!

Selena Gomez nije održala koncert u Evropi još od 2013. godine, ali srećni Selenatori u Francuskoj moći će da je vide uživo tokom ovogodišnjeg filmskog festivala u Kanu. Zapravo, neki već jesu jer je ona doputovala u ovaj grad udaljen oko 1400 kilometara od Beograda, a gde danas počinje ovaj događaj koji traje sve do 25. maja.

Mediji već hvale Selenin izgled jer se na aerodromu pojavila u glamuroznom izdanju, a narednih dana situacija neće biti ništa drugačija, naročito kad se na crvenom tepihu povodom premijere svog novog filma, “The Dead Don’t Die”. Iako se o njenoj ulozi ne zna puno, ona je očigledno velika!

Selenatorima svakako preporučujemo da pogledaju novi trejler koji je objavljen u ponedeljak, a gde je vidimo u prodavnici kako razgovara sa prilično čudnim likom koji kao da krije nešto. Ovaj film u bioskope stiže 14. juna, a uz malo sreće, biće ga i kod nas!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sel iznenađena: Nova pesma Nicka Jonasa govori o njoj!

2 thoughts on “Selena Gomez nam je od danas mnogo bliže!

  1. famozo zasto mi niste postavili komenttar na aktuuelno pitanje tini stoessel i sergio aguero otkrili da li su u vezi

  2. ODGOVORITE MIIIIIII LJUTA SAM JER MI NECETE STAVITI ONAA DVA KOMENTARA SALIM SE ALI GA POSTAVITE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.