Selena Gomez: Najsrećnija sam kad ne moram da se ponašam kao odrasla devojka!

ld1ZAaLvXU

Selena Gomez od svoje sedme godine je pred kamerama pa kaže kako je zbog toga mnogo brže morala da sazri od svojih vršnjaka koji su provodili bezbrižno detinjstvo.

“Tačno je da sam glumila u šou za decu ali sam po čitav dan bila okružena odraslima. Puno sam ih slušala i na kraju sam počela da razgovaram o stvarima za koje verovatno nisam bila spremna”, priča ona kroz smeh za nemački časopis TV Movie. Ipak, Sel kaže da nije od onih zvezda koje samo kukaju kako je teško biti zvezda. “Sad mogu sama da otplaćujem kuću. To je najskuplja stvar koju sam podarila sebi ali je ujedno i najbolja.”

Selena zbog svojih nežnih crta lica i ponašanja uvek deluje mnogo mlađa nego što jeste a pevačica i glumica kaže da joj ne smeta što je mnogi još doživljavaju kao devojčicu. “Najsrećnija sam kad sam kod kuće u Teksasu. Tamo nemam bilo kakve odgovornosti i mogu da budem ono što jesam”, objašnjava ona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tome smo se i nadali: Selena Gomez najavila drugu sezonu "13 Reasons Why"!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.