Selena Gomez prekinula tišinu: Zašto me nije bilo!

Selena Gomez u poslednjih nekoliko nedelja nije najaktivnija na društvenim mrežama. Kao jedna od najpraćenijih poznatih ličnosti na Instagramu, sa 184 miliona pratilaca, Selena je morala da objasni zašto je nije bilo, a izgleda da za to postoji vrlo validan razlog.

Obrativši se na Instagramu, Selena je podelila srdačan video na kome je uputila fanove o tome zašto ne piše puno na društvenim mrežama: “Hej! Htela sam da odvojim malo vremena da vam napišem kratku poruku jer nisam toliko objavljivala. Samo sam htela da vam kažem da vas volim ljudi i da mi nedostajete i dolazi toliko mnogo uzbudljivih stvari koje jedva čekam da podelim sa svima vama”, započela je Selena i dodala:” Samo mislim da se početkom ove godine, sa svime ovime što se događa, činilo malo bezosećajno objavljivati stvari koje su možda malo samo … radosne ili slavljeničke, bilo mi je zaista teško. “

“I, izdvojila sam vremena da naučim, zaista naučim o onome što se događa i to nastavlja da mi predstavlja prioritet. Ali, samo dajem vam do znanja da ću se malo više aktivirati i slati više ljubavi i pokazaću vam još neke lične stvari i ono što radim. Ali, hvala vam što ste ovde i hvala vam što me uvek podržavate i razgovaraću sa vama uskoro”, dodala je pevačica.

Pročitajte još  Ostala samo Ari: Izabrani finalisti sa People's Choice Awards, Tay Biebs i Sel ispali! Duel Zayna i Nialla!

Selena trenutno većinu prostora na svom Instagramu posvećuje širenju svesti o Black Lives Matter pokretu, deleći peticije, vesti sa protesta i druge izvore informacija u vezi sa trenutno vrlo važnim pokretom. Pevačica je nedavno proslavila svoj rođendan u društvu prijatelja i porodice, a na isti dan je njen nekadašnji veliki fan Max Ehrich zaprosio njenu bivšu BFF Demi Lovato. Selena je podelila nekoliko slika sa svoje rođendanske proslave i napisala kratak post u kome se zahvalila svima na čestitkama.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Selena Gomez prekinula tišinu: Zašto me nije bilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.