Selena Gomez kupuje sopstvene albume da bi bila prva na top listi!

Prethodne nedelje Justin Bieber bio je na opravdanom udaru kritičara jer je ohrabrivao svoj fandom da koristi i nelegalne metode kako bi njegova pesma “Yummy” stigla do prvog mesta američke top liste. Ove nedelje Selena Gomez je ta koja želi da bude na vrhu kad je reč o prodaji albuma, ali to radi na legalan način!

Selena Gome ne krije koliko joj znači album “Rare” jer je veoma ličan, a podržavaju je i mediji koji tvrde da joj je on ujedno i najbolji! Zato je ona na svom Instagram storyju objasnila koliko bi joj značilo da on startuje sa prvog mesta američke top liste! Kako objavljuje E! News, u videu Sel kaže, “U redu, imamo još dan da vidim mogu li da kupim maksimalan broj albuma, tako da trenutno obilazimo tri prodavnice” a njene drugarice nabrajaju gde su već sve bili. “Da li izgledam kao očajnica što radim ovo? Nije me briga. Stvarno me nije briga, jer je ovo album nešto retko. Jako, jako sam uzbuđena da on dobro prođe… Strimujte album!”

Ona je prethodno već zamolila fandom za pomoć jer je trka za prvo mesto krajnje neizvesna. “Upravo sam saznala da sam rame uz rame sa jednim drugim neverovatnim izvođačem”, otkrila je Sel, misleći na istog momka koji je ove nedelje pobedio Justina Biebera! “Rekla sam već ranije ljudima, ne radi se o brojevima, ali volela bih da najvažniji album koji sam snimila bude prvi, pa vas molim da ga strimujete i da ga slušate svuda, mnogo bi mi značilo. U svakom slučaju, nadam se da uživate. Zato bez brige, šta god da se desi, biću srećna.” Naravno, ne treba posebno napominjati da se najveći deo albuma proda upravo u prvoj nedelji od pojavljivanja, tako da ukoliko Sel ove nedelje ne bude prva, to svakako neće uspeti da uradi kasnije! “Rare” inače stiže u Famoza prodavnicu možda i pre kraja januara u običnoj i deluxe verziji, a možda od Sel izvučemo i koje potpisano izdanje 😉

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez se skriva u meksičkom letovalištu?

3 thoughts on “Selena Gomez kupuje sopstvene albume da bi bila prva na top listi!

  1. koliko je meni ovo glupo. shvatam da je album lican ali ima i drugih izvodjaca koji prave slicne albume pa ne mole da bude na prvom mestu. zar su joj brojevi stvarno toliko bitniji od poruke koje album salje? propustila je celu poentu. ako joj je album stvarno lican, zar nije bolje da ljudi izvuku neku poruku iz njega a ne da tera ljude da strimuju dok im ne dosadi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.