Selena Gomez: Kako sam upropastila svoju kosu!

u14MyV

Iako se Selenatorima često učini da je ona savršena, Selena Gomez ističe kako je daleko od toga! Ona je tako u svom intervjuu za Entertainment Tonight priznala kako se stidi momenta kad je prosto upropastila svoju frizuru, ne znajući kako da je oblikuje.

“Najveću grešku napravila sam kad sam bila mlađa i nisam znala da koristim peglu za kosu. Mislila sam kako nije bitno da skroz izravnam kosu pa je ona bila ravna samo napred za čitavo vreme dok sam išla u šesti razred. Baš se ne ponosim time.” priznaje ona. Ipak, iako je danas jako bogata i može sebi da priušti svašta, Sel uživa u običnim stvarima. “Ja najviše volim da nosim trake za kosu. Znam da je to skroz stari fazon ali slatko je kad skupite kosu i pustite da deo nje padne. Lepo je to.”

Selena i pored sve slave važi za skromnu devojku a kaže da to duguje time što je živela u siromaštvu. “Živela sam sa bakom i mamom a bile smo pod istim krovom u kući koja ima samo jedno kupatilo. Zbog toga smo bile vrlo bliske i često smo i koristile iste proizvode za lepotu”, objašnjava ona. Ona Selenatorima otkriva i čime sad najviše da počasti svoju kosu: “Suvim šamponom. Mislim da je to sjajna stvar.”

Pročitajte još  Pažljivo čitajte: Ovo su odgovori na 10 najvažnijih pitanja o mogućem koncertu megazvezde u Beogradu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.