Selena Gomez je ponovo brineta!

Selena Gomez je pre par nedelja izjavila da planira da ostane plavuša na duži period ali je sad ipak odlučila da sve vrati svojoj prepoznatljivoj boji kose što pokazuju i fotke paparaca ali i njenih drugarica na Instagramu!

Selina drugarica Anna Collins je objavila par fotki i videa sa Selenom u kojem ih vidimo kako se ludo zabavljaju učeći kaubojske plesove a pevačica i glumica tu jasno pokazuje da se ofarbala i to verovatno u sredu s obzirom da je još u utorak bila plavuša na hokejaškoj utakmici Justina Biebera.

Pitamo se da li je Justin bio iznenađen s obzirom da joj je u sredu navratio u goste pre nego što je produžio dalje na večernju službu u crkvi! U Americi praktično od petka prestaju sve aktivnosti usled novogodišnjih praznika što je obično vreme kad sve zvezde idu kućama da bi bile sa svojim porodicama pa će tako verovatno i Biebs i Sel svako na svoju stranu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ekipa na okupu: Ovo je najbolja slika sa MTV VMA!

4 thoughts on “Selena Gomez je ponovo brineta!

  1. 🙈💛Iskreno odmah nakon AMAs-a sam izjavila da je bila lepsa kao brineta.😞💕Bila je slatka i kao plavusa ali jeizgledala dosta starije (po meni).😄💙Po mom misljenju svakome najlepse toji njegova prirodna boja kose.😊🌎

  2. Obe frizure joj divno stoje,ali meni se njena prirodna boja uvek više dopadala☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.