Selena Gomez: Društvene mreže uništavaju moju generaciju! (video)

Selena Gomez nikad nije krila da joj boravak na društvenim mrežama uopšte ne prija, a sad je otišla korak dalje pa ističe da one uništavaju njenu generaciju pošto su mnogi prosto zavisni od njih i posvećuju im previše vremena. Sel je to ispričala govoreći o svom novom filmu, “The Dead Don’t Die” gde ironično igra devojku koja svoj život ne može da zamisli bez Wi-Fi konekcije.

“Društvene mreže su užasne po moje vršnjake”, ističe ona. “Razumem ja da je super to što ih možete iskoristiti kao sopstvenu platformu, ali me isto tako i plaši kad vidim mlade devojke i mlade momke koji pojma nemaju šta se dešava u svetu. Mislim da je to opasno, mislim da ljudi često ne dobijaju prave informacije.”

Selenita retko koristi Instagram, a još ređe Twitter i Facebook, a kaže da jako pazi kakve to informacije deli javnosti. “Praktično je nemoguće da budem potpuno sigurna. Srećna sam što mogu i tamo da se izrazim. Ne objavljujem previše besmislenih slika. Mene to plaši. Viđam moje Selenatore na meet and greetovima. One su u problemima, drugi ih muče i njihov glas se ne čuje. Ja bih bila pažljiva i ograničila bih sebi vreme koje provodim na društvenim mrežama”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Selena Gomez: Društvene mreže uništavaju moju generaciju! (video)

  1. Generalno internet ma koliko imao svojih prednosti, u zadnje vrijeme, ja barem vidim samo mane. I to ne samo na svojim vršnjacima, nego na ljudima uopšte.
    Tako da se slažem sa Selenom skroz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.