Sel urlala na obezbeđenje: Da ti nije palo na pamet da odvedeš moju Selenatorku!

CnAkAhxWEAA3xff

Selena Gomez je svoj poslednji koncert na severnoameričkoh turneji održala u gradu Anahajmu ali veče ipak nije prošlo sasvim mirno s obzirom na incident koji je sa punim pravom izazvala upravo pevačica i glumica.

Već više puta smo pisali o tome da Selena ne pušta Selenatore da odu dok joj ne ispričaju sve što imaju ali to izgleda nije znalo obezbeđenje na koncertu koje je jednu devojčicu bukvalno otelo iz ruku Sel i krenulo da je izvodi. Ipak, naravno da ona nije dozvolila da sve prođe tek tako!

Kako prenose Selenatori koji su čekali svoj red, Sel je ljutito pojurila ka radniku obezbeđenja a on joj je rekao: “Nemamo vremena, mora da ide” na šta mu je Sel poručila, “Ne, ona se još uvek nije slikala!” Možda radniku obezbeđenja ne treba zameriti – pošto je uobičajena praksa na meet and greetu da fanovi imaju po 15-20 sekundi da se vide sa svojim idolom. Međutim, sa Selenom stvari jednostavno ne funkcionišu tako!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jelena šalje genijalan test: Da li pripadaš seriji "Violetta", "Wizards of Waverly Place" ili "The Vampire Diaries"?

9 thoughts on “Sel urlala na obezbeđenje: Da ti nije palo na pamet da odvedeš moju Selenatorku!

  1. Ne mogu objasniti koliko preobožavam ovu ženu ne kapiram što još uvek nije krunu dobila za ovo

  2. Samo da se meni i svim ostalim selenatorima ovo desi ja bih bila najsrecnija na svetu da je upoznam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.