Sebastian Yatra: Spavam u krevetu sa roditeljima!

Uvek mislimo da je sjajno kad zvezde ostaju bliske sa svojim roditeljima, a Sebastian Yatra je dane pandemije korona virusa proveo sa mamom i tatom. Međutim, ono što je neobično jeste što on ne samo da je bio sa njima u kući, već i u krevetu! Naravno, malo je onih koji to razumeju!

“Mnogo je vremena prošlo otkako sam toliko dugo bio sa familijom. Spavam sa mojim roditeljima već nekoliko dana, u njihovom krevetu. Osećam se isto kao kad sam bio mali, pa sam spavao sa njima”, izjavio je Sebastian, prenosi ABC Diario. Njegove reči naišle su na opštu osudu, a najčešći epitet koji je dobio jeste da je veoma nezreo. “Matora konjina, a ponaša se kao dete”, “Nije ni čudo što ti veze propadaju kad nisi odrastao” ili “Kakva sramota, trebalo je makar da to prećutiš”, tipični su komentari.

Seb je na sve to odgovorio humorom, pa je čak počeo da deli mimovi u kojima ljudi ismejavaju njegove reči ili jednostavno ne mogu da shvate šta se njemu mota u glavi kad radi nešto što je svojestveno predškolskoj deci. Sebastinu vreme sa roditeljima prija upravo i zbog raskida sa Tini, pa mu oni predstavljaju jak oslonac. Ipak, muzičar ističe da svojoj bivšoj ništa ne zamera, naprotiv. “Uvek sam to govorio, i uvek ću ponavljati. Zahvaljujući njoj ja sam naučio da se brinem o sebi malo više. To je suština svega. Načinio sam toliko odluka iz kože izvođača, da sam ponekad zaboravio sam ujedno i ljudsko biće”, pričao je on ranije medijima.

Pročitajte još  Vreme je za nastavak: Tini Stoessel i Sebastian Yatra najavljuju drugi deo romantičnog spota "Cristina"!

Treba reći i da se i Tini ponaša na sličan način, pa i pored želje tabloida da od svega naprave dramu i priču oko prevare, čini se da su se njih dvoje razišli mirno, odnosno da su tokom karantina shvatili da nisu jedno za drugo.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sebastian Yatra: Spavam u krevetu sa roditeljima!

  1. Pročitala sam negde da je čak i razlog njihovog raskida Sebastiánova mama… mada, nisam sigurna da baš verujem u to 😅

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.