Sebastian Yatra: Serija sa Tini je otkazana!

Mešanje ljubavi i posla nekad može da ima ozbiljne posledice, a to su sad na svojim kožama osetili Tini i Sebastian Yatra. Mladi muzičar saopštio je da od njihove serije za Disney Plus neće biti ništa! Iako smo pisali o tome kako je snimanje počelo u februaru, Seb poručuje da slobodno možemo da zaboravimo na to.

“Istina je da je naš raskid imao jak odjek. Najveća ironija je u tome što smo za ove dane planirali da budem bliže nego ikad, jer je planirana serija o misteriji i ljubavi koja bi uključivala i muziku”, kaže on. Interesantno, Seb navodi da je serija spremana za Netflix, a ne Disney Plus kako je govoreno do sad! Svi mogu da žale zbog toga, jer sudeći po nagoveštajima Tini i njene porodice, ova serija ne samo je trebalo da je dodatno približi publici i vrati je na TV ekrane prvi put posle “Violette”, već je izgleda planirana i velika turneja!

Sebastian je intervju dao za časopis Elle, a mnogi su zapazili da on na fotki još uvek nosi privezak koji miu je dala Tini! Ipak, on objašnjava da ne vidi razlog da od toga odustane i ima samo lepe reči za svoju bivšu ljubav. “Tini mi je promenila život. Ja to govorim i privatno i ovako javno. Zahvaljujući njoj, počeo sam da brinem o sebi. To je početak svega”, priznaje on. Medije i dalje muče razlozi njihovog raskida, a glasine da je Seb varao Tini čine se teškim za poverovati. Zvanično, razlog je to što zbog posla oni ne mogu da se viđaju, a višemesečni karantin samo je dodatno doprineo da dođe do razlaza.

Pročitajte još  Alma nam šalje svoj džinovski kviz o Martini!

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Sebastian Yatra: Serija sa Tini je otkazana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.