Sebastian Yatra: Rekao sam Tini da su Argentinci ludaci!

Tini Stoessel i Sebastian Yatra rado govore o svojoj velikoj ljubavi, a oni su sad otkrili i kako je sve počelo. Seb tako ističe da je u početku bio prilično uplašen, kao i da mu je Tini otkrila neke krajnje čudne običaje Argentinaca kad je reč o zabavljanju, odnosno kad će javnost početi da ih smatra parom.

“Snimili smo pesmu zajedno, a ja sam bio neverovatno nervozan i zastrašen”, kaže Sebastian, ali onda oboju ističe da je on bio taj koji je načinio prvi korak. Ipak, ono što mu Tini tad rekla zvučalo je krajnje čudno, “Upitao sam je da li želi da se zabavljamo, a ona mi je odgovorila da u Argentini ljudi moraju da se viđaju barem godinu dana pre nego što budu smatrani parom! Ja sam im rekao da su oni ludi!”, priča on.

Tini kaže da nažalost još uvek dobija negativne komentare i da je nemoguće a da ih ne vidi. “Komentari jesu uvredljivi, ali mi se fokusiramo na svoje porodice i posao. Mnogo sam pričala o tome sa Sebastianom i mislim da ne smemo da se fokusiramo na negativno”, zaključuje Tini koja je ovih dana u centru pažnje nakon objavljivanja datuma svoje evropske turneje.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandrin test ličnosti: Da li si više kao Tini ili Ari?

One thought on “Sebastian Yatra: Rekao sam Tini da su Argentinci ludaci!

  1. Aaa preslatki suu😍😍😍 znala sam da su zajedno cim su objavili Cristinu,moju omiljenu pjesmu❣😭❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.