Scooter Braun: Taylor Swift mi je srušila snove!

Scooter Braun uvek pronađe suptilan način da prozove Taylor Swift, iako se javno zalaže da se njih dvoje pomire. On je tako i intervjuu za britanski GQ otkrio da je zbog Taylor morao da se odrekne svog najvećeg sna, a to je da se aktivno uključi u politiku i kandiduje za visoke pozicije.

“Uvek sam razmišljao o tome, ali samo zato što smatram da sadašnji političari nisu dobri. Razlog zbog čega sam se ipak držao po strani jeste što imam malu decu i moram da budem pažljiv”, priča on za British GQ. Scooter je već ranije poručio Taylor da smiri situaciju jer neko želi da mu pobije decu, ali muzičarka je ostala nema na to. Upravo to iskustvo Scootera je oteralo van politike.

“Nedavno me je napao neko ko uopšte ne želi da priča sa mnom, a ja toj osobi želim sve najbolje i nadam se da ćemo jednog dana pričati, jer mislim da se sve ovo moglo izbeći uz pristojan dijalog. Ono što sam naučio iz svega jeste da ukoliko su mi deca tinejdžeri, ovo bi im teško palo”, priča on, praktično ponovo optužujući Taylor da je nerazumna i da je njegova porodica zbog toga ugrožena. “Ja ne znam kako bih radio kao političar znajući da će me svi napadati i ne znam želim li da svoju decu guram u to. Sad je najbolje da se klonim toga.”

Pročitajte još  Lažna poruka podrške: Scooter Braun zamolio Arianu Grande da ne odgovara Taylor Swift!

Scooter kaže da on i posle svega nije besan na Taylor i drži joj moralnu lekciju. “Lako je da kad ste mladi budete ljuti na to kako se drugi odnose prema vama, ali to ničemu ne vodi. Ja sam shvatio da ne mogu da utičem na to šta ljudi rade ili kako razmišljaju. Ja mogu samo da utičem na sopstvene akcije. Ako je neko već ljut na mene, to mora da znači da sam ja nekako doprineo tome. Da li sam kriv ili ne, tek ja sam deo toga. Jako je važno da umete da se izvinite”, zaključuje Scooter.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Scooter Braun

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Stručnjaci za pravo: Taylor Swift ne govori istinu!

One thought on “Scooter Braun: Taylor Swift mi je srušila snove!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.