Scooter Braun: Retko srećete tako dobre osobe kao što je Ariana Grande!

bandicam_2015-08-25_18-33-45-035

Scooter Braun, menadžer Ariane Grande i Justina Biebera nedavno je bio gost u šou voditelja Larryja Kinga koga je jako zanimalo da li je Ari zaista toliko loša osoba kakvom je često predstavljena.

bandicam_2015-08-25_18-33-39-597

Scooter odlično poznaje pevačicu pa ističe da ona zaslužuje više poštovanja. “Ariana je jedna od najboljih osoba koje sam ikad sreo, jako je šarmantna”, priča on. “Njoj je slava došla odjednom i to ju je mučilo jer nije navikla da je stalno pred kamerama. Ona samo želi da peva! Ona ima vrlo jaku porodicu i to joj omogućava da ne poleti. Dokle god je uz njih, ona će biti super. Prošle noći joj je jako zafalila kuća pa me je pozvala i rekla, ‘Puno mi nedostaje moja Nana’.” Sumnjamo da će Ari posle ovoga mediji ostaviti na miru ali možda nije daleko dan kad će se ona osloboditi statusa loše devojke!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Zašto se ljubiš sa Biebsom?" Nova fotka Ari Grande zbunila deo Arianatora!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.