Scooter Braun preprodao prava na albume Taylor Swift!

Scooter Braun je odlukom da kupi prava na prvih šest albuma Taylor Swift ušao u pravi rat sa njom! Nakon razmene uvredljivih saopštenja, čini se da je njemu svega dosta, pa je odlučio da se reši njene muzike. Naravno, ni to ne može a da ne protekne burno!

Da Scooteru nije stalo do para koliko do toga da ne bude više na meti govori nam to što je on muziku prodao za 300 miliona dolara, što je otprilike i suma po kojoj joj je kupio, piše Variety. Čitava stvar desila se pre dve nedelje, a odmah nakon što se vest pojavila u javnosti, oglasila se i Taylor koja je opet žestoko napala Scootera.

Kako Tay navodi, ona je htela da kupi prava, ali da je Scooter od nje zahtevao da prethodno potpiše ugovor u kome se obavezuje da neće iznositi detalje njihovog dogovora u javnost. Muzičarka je to shvatila kao ućutkivanje, i čak navodi da je Scooter od nje tražio da ona do kraja života ne može da kaže nešto ružno o njemu, što je deluje krajnje neverovatno.

Ona se obratila i novim vlasnicima njene muzike, odnosno kompaniji Shamrock Holdings, gde je prvo nahvalila ovu kompaniju, ali im onda hladno rekla da joj ne pada na pamet da radi sa njima. Razlog tome je činjenica da će Scooter iako je prodao prava, i dalje dobijati deo profita, pa Taylor ne vidi sebe u tome.

Pročitajte još  I Taylor Swift stigla do 100 miliona na Instagramu, lakše od Ari i Sel!

Ona isto tako ističe da već uveliko ponovo snima svojih prvih šest albuma. “Nedavno sam počela da ponovo snimam svoju stariju muziku, a to je i uzbudljivo i kreativno ispunjavajuće. Spremam mnogo iznenađenja”, rekla je ona svom fandomu. Taylor kaže da sve ovo radi kako bi povratila svoj ponos, ali isto tako i veruje da će na taj način izbiti novac iz džepova Scootera Brauna. Nama samo ostaje da ponovo konstatujemo da je sve ovo što se dešavalo veoma ružno i da ne vidimo kako ijedna strana u ovome može da bude zadovoljna.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Scooter Braun preprodao prava na albume Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.