Scooter Braun čestita Taylor Swift na novom “brilijantnom” albumu!

Iako se Taylor Swift uopšte ne dopada činjenica da njen muzički katalog od šest albuma poseduje Scooter Braun samo jer je kupio njenu izdavačku kuću, on očigledno očajnički pokušava da zakopa ratne sekire sa njom, pa sve vreme uverava da stvarno nema ništa protiv nje. To je pokazao i njegov potez nakon izlaska Taylorinog albuma “Lover”.

“Nevezano za sve što je rečeno, istina je da ne dobijaš velike dobitke ako ne veruješ u sebe oduvek. Bravo na brilijantnom albumu, Taylor Swift. Podrška je uvek bila zdravija opcija” napisao je Scooter na Twitteru, a slično je uradio i Scott Borcheta.

“I dalje se osećam isto, čestitam na još jednom sjajnom izdanju” napisao je Scott na Instagramu uz stranicu Taylorinog dnevnika gde ona priča o tome koliko je Scott bio strastven da preuzme Tay za svoju izdavačku kuću jer je verovao u nju. Ipak, čini se da Taylor njihove reči danas ne znače mnogo.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Magija: Pogledajte prvo izvođenje pesme "False God" Taylor Swift i najnoviju verziju pesme "Lover" na SNL-u! (Video)

One thought on “Scooter Braun čestita Taylor Swift na novom “brilijantnom” albumu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.