Savršeni zajedno: Jorge objavio nastup sa Martinom!

jm

V-loveri iz Nemačke imali su ogromnu sreću da se druže sa Jorgeom i Martinom tokom promocije “Tini” filma sredinom meseca a Jorge je sad objavio i profesionalno snimljen video njihovog izvođenja pesme “Yo Te Amo A Ti”.

Sam nastup očigledno je bio strašno nabijen emocijama, sudeći po suzama fandoma i tome što su pevali svaku reč uz Jorgea i Tini koji su još jednom pokazali da savršeno funcionišu, makar kao prijatelji i saradnici.

Nadajmo se da ova promocija nije bila poslednji put da ih vidimo zajedno. Jorge je već izrazio želju da snima novi nastavak “Violette” ali Martina kaže da joj to trenutno nije na pameti.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 30. oktobra na famoza.net možete osvojiti jedan “Purpose” CD Justina Biebera. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Justina između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Martini za rođendan: Tinisti u Srbiji prave skupove u Beogradu, Novom Sadu, Kikindi...

6 thoughts on “Savršeni zajedno: Jorge objavio nastup sa Martinom!

  1. Divni su <3 Bili bi jako lep par,a ja mislim da su oni bili u tajnoj vezi ranije ili su jos uvek 😀 Šala 😀 Svi znamo da je TINI sa Pepeom

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.