Savršen: Harry Styles osmehom izbegao odgovor na pitanje o Taylor! (video)

harry-styles-back-in-london-08

Voditelj James Corden baš ume da smisli neprijatno pitanje!

Tokom događaja pod nazivom The London Session – specijalnog intervjua i nastupa grupe One Direction pod pokroviteljstvom kompanije Apple – James je, naime, bio veoma radoznao da otkrije o kome govori pesma “Perfect”. Pritom, u svom pitanju iskoristio je nazive svih pesama Taylor Swift kojih je mogao da se seti. Ipak, najbolja od svega bila je Harryjeva neprocenjiva reakcija.

Taylor Swift & Harry Styles Leave A Party Together

James je Hazzu upitao o numeri “Perfect” na sledeći način: “A u ovoj strofi kažeš: ‘A ako ti treba neko o kome ćeš pisati pesme o raskidu, bejbi ja sam savršen’. Dakle, ne želim ovde da pokrećem nikakvu zlu krv… i, ako je to problem, nećemo pričati o tome. Samo ćemo se otresti (orig. “shake it off”) te teme.” Nakon dugog uvoda, voditelj konačno ispaljuje pitanje: “O kome govori ova pesma?”
A iako je čitavo Jamesovo izlaganje bilo zbilja smešno, na nas su utisak najviše ostavili izrazi na licu Harryja Stylesa tokom ispitivanja. Primetili ste da on nije rekao ništa – ali njegov osmeh rekao je zaista mnogo. Pogledajte…

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Harry Styles razočaran u Zayna, brani Perrie!

One thought on “Savršen: Harry Styles osmehom izbegao odgovor na pitanje o Taylor! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.