Sarah Stalker o Demi Lovato: Njena porodica je se srami, imam dokaze!

CfDmt2xUAAEwtNt

Internet zvezda Sarah Stalker proslavila se time što ide širom Amerike i slika se sa poznatima, zarađujući za život na takav način. Kao što znamo, Demi Lovato poludela je kad je videla slike Sarah sa svojom mlađom sestrom Madison De La Garza ali joj Instagramerka odgovara kako je dobila izvinjenje od njene starije sestre Dallas Lovato!

Naime, Sarah je na svom Twitteru objavila poruku koju joj je navodno poslala Dallas a koja joj kaže: “Sarah, žao mi je zbog svega što se desilo, nisam imala pojma da se to desilo” stoji na početku poruke a nakon toga, starija sestra Lovato navodno se obrušila na Demi. “Meni je sve ovo odvratno i ne mogu da ti kažem koliko me je sramota. Srce mi se slama jer ovo stvarno nije OK”. Sve ovo samo je dodatno potpalilo svađu sa Lovaticima a Sarah ne prestaje da im odgovara!

Fandom tvrdi da je izuzetno lako fotošopovati ovake poruke a osim toga, pitaju se zašto Sarah sad tvrdi da su Demini komentari o njoj bili pravi a prethodno je rekla da je i njih fotošopovao neko zlonameran. Šta vama deluje verovatnije: Da Sarah izmišlja sve ovo ili da je Demikina sestra stvarno izjavila da ju je sramota zbog svega?

Pročitajte još  Šok: Demi Lovato pokazala svoj trudnički stomak!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter/Sarah Stalker

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Sarah Stalker o Demi Lovato: Njena porodica je se srami, imam dokaze!

  1. Ovo je photoshop, ja ovakav mogu napraviti…

    Ona je tvrdila da je Demin profil hakovan, a sad da je Demz to pisala? Kreten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.