Sarah Hyland i Dominic Sherwood raskinuli nakon dve godine veze!

Glumica iz „Modern Family“ i „Shadowhunters“ zvezda odlučili su da se rastanu posle više od dve godine veze i kako dva izvora tvrde, odluka je bila jednoglasna.

„Oboje su doneli ovu odluku zajedno bez problema i prijateljski. Nameravaju da prijatelji i ostanu“ tvrdi jedan izvor za E! News. Sarah i Dominic upoznali su se na setu filma „Vampire Academy“ 2014. godine i te zime su se upustili u vezu nakon što je Sarah prekinula prethodnu vezu koja je trajala pet godina.

Čini se da je ovaj raskid došao mirno i iznenada jer u medijima nije bilo nikakvih tragova o svađi, a tokom 2015. godine Sarah je izjavila za E! News da je Dominic divan i neverovatna osoba. Od tada su se pojavili na mnogim događajima zajedno, delili zajedničke slike na društvenim mrežama i proslavili Dan zaljubljenih što je Dominic potvrdio i na svom Instagramu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sarah Hyland

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Milica nam šalje kviz o seriji "Shadowhunters"!

4 thoughts on “Sarah Hyland i Dominic Sherwood raskinuli nakon dve godine veze!

  1. Super je što su se mirno razišli,nadam se da će svatko od njih pronaći pravu ljubav u svom životu❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.