Sara Stanković iskreno o društvenim mrežama, omiljenim stvarima i drugim zanimljivostima u našem Instagram Liveu!

Uvek nas obraduje kada nam zvezde izaću u susret za Instagram Live projekat kojim se bavimo otkad je počela izolacija zbog korona virusa – ako već nismo u mogućnosti uživo da intervjuišemo, za vas snimamo lajvove na Instagramu i već smo uradili veliki broj njih! Najsvežiji lajv koji smo radili danas bio je posvećen Sari Stanković, našoj jutjuberki koja je po prvi put duži period u Beogradu i pričala nam je o tome gde je njen “dom”, kako se oseća povodom cele situacije, šta voli da radi ovih dana i o sličnim zanimljivostima!

Sara je danas bila jako raspoložena pa je sa našom urednicom Valentinom Krstić pričala o svemu i svačemu, od društvenih mreža do omiljenih serija i pesama! Valentina je ispunila i želju par fanova pa ju je pitala zašto ne prati Taylor Swift i Arianu Grande, a koje pevačice pak naročito voli, pa se osvrnula i na to da njena sestra Lea snima pesme i da li bi se ona takođe oprobala u tome. Kako je Sara uvek brutalno iskrena, dala je svoje mišljenje o TikToku i njegovom potencijalnom gašenju, kao i o trenutnoj situaciji u zemlji i svetu.

Ceo lajv sačuvali smo na našem IGTV-u kao što to i inače radimo, tako da ga možete pogledati iznad. Hvala vam na gledanju!

Pročitajte još  Sara Stanković u novoj epizodi Balkan Top Stara najavila emisiju sa tviterašima!

Ako ste zainteresovani i za druge lajvove (Anna Lazarević, Barbi Afrika, Nađa Brkić, rođendanski Famoza lajv, Jelena Kosara…) sve ih možete naći ovde klikom na ime koje vas interesuje.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Famoza

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.