Sara nam predstavlja svoj blog, “Sara Colorful Arts”

Veliki pozdrav Famozo. Ja se zovem Sara i živim u BiH imam 10 godina. Pratim vas već duže vrijeme. Volim da posjećujem vašu stranicu.
Jako bi voljela da objavite ovaj moj blog. Hvala unaprijed.

Web: Sara Colorful Arts

Ovaj blog sam napravila da bih svoje crteže podjelila sa svim ljubiteljima crtanja. Jako volim da crtam i svoje slobodno vrijeme najčešće provodim crtajući. Blog sam zamislila kao mjesto na kom postavljam crteže, primam i dajem savjete vezane za crtanje i na kom se može nešto pročitati, vidjeti i naučiti. Hvala! ???❤?

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.