Saobraćajka: Little Mix otkazale jedini koncert blizu nas!

Fandom grupe Little Mix sa naših prostora baš nema sreće! Nakon što nam je valjda svaki od organizatora rekao da su one preskupe za naše uslove, stotine obožavalaca kupile su karte za njihov nastup koji je trebalo da se održi juče u Beču. Međutim, zbog saobraćajne nesreće, to se nije desilo!

Najgore od svega, otkazivanje je došlo bukvalno u poslednjem momentu, a devojke su to objavile na društvenim mrežama. “Beč, tako smo tužne što je večerašnji nastup otkazan”, napisala su one na Twitteru. “Nažalost, jedan od kamiona sa opremom je ranije danas doživeo nesreću, što znači da ne možemo da namestimo scenu. Devojke su obavestile i javnost će da svi dobii svoj novac nazad, što nažalost znači da one ne planiraju da se kasnije vrate u glavni grad Austrije.

View this post on Instagram

Vienna 💜

A post shared by Little Mix (@littlemix) on

Devojke sad nastavljaju dalje, jer slede nastupi po Nemačkoj, Belgiji i Francuskoj posle čega će se one vratiti u Britaniju. Nakon toga slede nastupi u Australiji i Novom Zelandu gde se turneja i završava u toku decembra. U fandomu nisu previše srećni zbog svega, i ne razumeju zašto devojke nisu napravile makar neki akustični šou kad su već bile u gradu.

Pročitajte još  Famoza music chart #215 - Glasajte za sve omiljene pesme!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Little Mix


The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Saobraćajka: Little Mix otkazale jedini koncert blizu nas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.