Sanja sjajno izvodi “Despacito” na violini!

Ćao. Moje ime je Sanja. Imam 15 godina i već 9 godina sviram violinu. Živim u Makedoniju, Skopje. Skupila Sam hrabrost da vam pošaljem ovaj video snimak gde ja izvodim na violini Despacito.
Nadam se da će ovaj snimak bude postavljen na vašoj stranici.

Rubrika My Art mesto je gde u potpunosti možete da iskažete svoj talenat, bez obzira da li volite da crtate, pišete, pravite zanimljive videe ili bilo šta drugo što je kreativno! Predstavite nam sebe i svoje radove a sve to pošaljite na našu adresu [email protected] a za subject stavite My Art. Vaša dela predstavljaćemo redom kojim nam budu dolazila a vas ćemo e-mailom uvek obavestiti kad ćemo ih to tačno objaviti! Ukoliko šaljete crteže, vodite računa da ih bude barem tri!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

9 thoughts on “Sanja sjajno izvodi “Despacito” na violini!

  1. Prelepo je. Stvarno svira divno. Volim ovu pesmu, slušam je svaki dan i ne mogu prestati da je slušam, a ona je učinila da je još više volim (ako je to moguće). ?

  2. Super… I ja sviram klavir cetiri godine, ali imam dvanaest godina. Zanima me da li si isla na takmičenja, naravno kad sviras klasiku. Mozda smo se negdje sreli, jer stalno idem na takmičenja…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.