Sandrin blog: Šta sve možete raditi preko leta

Bok ljudi!! Ovdje Sandra. Temu novog bloga mogli ste vidjeti u naslovu, danas ću vam dati nekoliko prijedloga što možete raditi ljeti iako je sada već skoro 8. mjesec. Neću puno dužiti…uživajte i zabavite se…

1. Možete prespavati kod svoje prijateljice ili prijatelja

Sigurno svi volite prespavati kod nekoga, ali nemate vremena. Ljetni praznici su pun pogodak takvo nešto. Gledajte filmove, pripremite kokice, naručite pizzu i uživati ćete. Osim toga možete i imati borbu jastucima, možete pričati osobno o bilo čemu, možete se natjecati preko mobilnih telefona, možete imati SPA večer, i svašta drugo. Osim toga ako vas je samo dvoje možete pozvati još jednu ili dvije prijateljice, jer ako vas je više zanimljivije i bolje.

2. Možete napraviti planer

Ovo je također zanimljiva ideja. Možete napraviti planer događaja što se događa tijekom ljeta i što ćete vi raditi. Npr., možete napisati za svaki dan vaš planer događanja, za jutro, podne, poslijepodne i večer. Možete zabilježiti da radite frizuru, pozvate prijatelje ili se dopisivate sa njima, pišite dnevnik, nalakirajte nokte, prošetajte se ili vozite biciklom, itd.

3. Možete otići na neka putovanja ili izlete

Ako volite putovati onda bi mogli na praznicima otići na neko putovanje ili izlet. Naravno možete otići i na more. Spremite se i otiđite na neko putovanje to može biti nekoliko sati, a može i nekoliko dana. Ako vaši roditelji ne mogu možete (ako vam dozvole naravno) otići sa prijateljem/prijateljicom ili nekim iz svoje rodbine. A ako vam se ni to ne sviđa otiđite u prirodu, to može i u vaše dvorište ne treba biti daleko od vašeg doma. Napravite piknik i uživajte!!

4. Možete otići na neko lijepo mjesto slikati se ili šetati

Vi koji imate Instagram sigurno želite imati savršene slike i biti popularni. Otiđite na neko lijepo mjesto, to može biti neki park, šuma, ili nešto drugo što se vama sviđa. Jer će te slike izgledati prelijepo sada kada je ljeto, te boje, pozadina, kontrast i sve druge će biti savršeno. Ako ste se poslikali malo se prošetajte uživajte u ljetu dok ga još ima. Naučite malo više boraviti u prirodi jer će biti i vama i vašem zdravlju puno bolje.

5. Možete pisati pisma nekim svojim prijateljima koji žive negdje drugdje

Možda ima vas koji imate prijatelje koji ne žive u vašem gradu ili selu, pa bi bilo lijepo od vas da mu pošaljete pismo. To bi se sigurno i vama i njemu/njoj svidjelo. Bilo šta napiši u pismu a možete mu i neku stvar darovati. Bilo bi lijepo od vas i vašem prijatelju bi se svidjelo.

6. Možete čitati knjige i otići u knjižnicu

Ako volite čitati, možete si posuđivati knjige iz knjižnice ili možete otići knjižnicu i tamo čitati knjige ili već nešto. Osim toga ima i novine ili pjesme ako netko voli čitati. Poslije toga otiđite i u neki kafić, pošto je sada jako vruće, Cedevita ili Coca-Cola bi vam savršeno stajale. Ako ne želite biti sami pozovite društvo ili neku svoju prijateljicu. Samo uživajte, sigurno će vam biti odlično.

7. Možete otići u veliki šoping prije početka škole

Ovo sigurno sve djevojke i žene vole, otići u kupnju. Otiđite u šoping, opustite se, kao i što sam ja sa svojom mamom. Krajem ljeta su prilično velika sniženja i to veseli sve nas. Ne mora to biti samo kupnja stvari za školu. To može biti kupnja svega, i odjeće, stvari za školu, obuće, poklona, i svega drugog. Opustite se još malo dok imate vremena. Vjerujte mi da će vas to sigurno razveseliti. Stvorite sebi svako ljeto sve bolje i bolje!!

To je sve. Mislim da ćete te nešto od ovoga učiniti jer ima vrlo zanimljivih stvari. Nadam se da vam se svidio blog. Posjetite moju blog stranicu (Sandra Kopjar`) jer tamo također pišem blogove. Ako imate neko pitanje slobodno me pitajte u komentarima…uživajte do sljedećeg puta…

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

11 thoughts on “Sandrin blog: Šta sve možete raditi preko leta

  1. Nadam se da vam se sviđa moj novi blog i da imate sada nešto da radite. Posebno bih se zahvalila djevojci sa Famoze his_Bielieber (ne znam baš kako se zove) koja mi je predložila ovu ideju jer mi je bilo stvarno zabavno raditi blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.