Sandrin blog: Mojih osam najomiljenijih pjesama Tini Stoessel

Bok ljudi!! Ja sam Sandra. Za danas sam vam napisala svoj blog, točnije mojih 8 najomiljenijih pjesama Tini Stoessel. Uživajte!! ✔

1. Sigo Adelante
Ova pjesma mi je ujedno i najljepša pjesma iz TINI albuma. Zašto?? Zato jer mi se sviđaju riječi te pjesme i melodija kojom je napisana.

2. Te Quiero Mas
Ovo nije pjesma iz albuma Tini Stoessel, ali mi je jako sviđa. Jedan od razloga je i sam naziv pjesme, Te Quiero Mas. Te Quiero Mas znači kao Volim Te Više, sam taj naziv pjesme mi se sviđa, a pjesma još i više. Kompozicija u toj pjesmi je savršena i kao na Sigo Adelante same riječi su super.

3. Handwritten
U pjesmi Handwritten mi se sviđa Tinin glas i taj glas kojim pjeva Handwritten. Pjesma je sama po sebi jako super.

4. Born to Shine
Sigurno se pitate zašto Born to Shine umjesto Siempre billaras?? Zato što mi tekst pjesme Born to Shine više odgovara od Siempre billaras.

5. Lights Down Low
Ova pjesma mi se sviđa po svojoj melodiji. Kada je izašla ta pjesma poslušala sam ju i stvarno uopće nisam nešto takvo očekivala od Tini. Jako me iznenadila, a i pjesma je bila fenomenalna!!

6. Yo Te Amo A Ti
Ovo je stvarno lijepa pjesma i zato sam ju baš odabrala. U ovoj pjesmi baš se slažu Tinin i Jorgeov glas. Pjesma je umirujuća i pomalo uspavljujuća.

Pročitajte još  Sandrin test: Sa koje Martinine premijere su slike?

7. Finders Keepers
U ovoj pjesmi sviđa mi se puno toga. Jedno od toga je ritam kojim se izvodi pjesma.

8. Don’t Cry For Me
Kod ove pjesme sviđa mi se to što nije komplicirana, to jest što je jednostavna pjesma (barem za mene).

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neviđeno do sad: Tini Stoessel i Karol G predstavljaju spot za "Princesa"!

6 thoughts on “Sandrin blog: Mojih osam najomiljenijih pjesama Tini Stoessel

  1. Lep blog, sviđa mi se lista pesama (ja bih samo malo drugačije poređala pesme ☺, ali to nije bitno), samo što bi bilo još bolje da si više opisala suštinu svake pesme.

  2. Super blog. Meni se najviše sviđaju: Got me started, Finders Keepers i Born to shine.

  3. Super blog, lijepo si objasnila zašto ti se sviđaju pjesme. 😊Ja se ne bih mogla odlučiti koja mi je njena omiljena pjesma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.