Sandrin blog: Kako da počnete da radite kvizove i blogove za Famozu

Bok ljudi!! Ovdje Sandra. Potreba zašto pišem ovaj blog je zapravo Kako da počnete pisati blogove ili radite kvizove za Famozu. Pročitat ćete kako sam ja počela pa možda počnete i vi…uživajte…

1. KAKO SAM JA SAZNALA ZA FAMOZU I POČELA IM SLATI KVIZOVE??

Ja sam saznala za Famozu u 6. mjesecu 2017. godine što i nije nešto dugo. Točnije, Famozu mi je spomenula jedna moja stara prijateljica i od prvi puta kada sam došla na Famozinu stranicu tako sam se, ajmo reći zaljubila u nju jer to je bukvalno bila jedina stranica u regionu koja je pisala o svim poznatim ličnostima i to svaki dan. Od tada sam i svakim danom rješavala razne kvizove, čitala vijesti i blogove i svašta nešto.

Ali sam vidjela kako drugi šalju kvizove Famozi te sam i ja htjela biti poput njih i otišla na Opinion Stage stranicu. Uopće se nisam mogla ispočetka snalaziti na njoj, ali sam naučila i sad mi ide super. I tako je sve to započelo 8. 8. 2017. Dan kada sam ja napravila svoj prvi kviz i ispunila svoj san, ali ga je Famoza nešto kasnije objavila na svoj sajt. Taj kviz bio je mom najvećem idolu Tini Stoessel.

2. KAKO DA VI POČNETE PRAVITI KVIZOVE??

Pa niti to nije teško. Ovo je sve što trebate napraviti ako želite kviz:

1. trebate imati ideju

2. trebate se registrirati na Opinion Stage stranicu

3. trebate pročitati upute na Famozi kako korak po korak napraviti pitanja, odgovore i rezultate…evo link: https://www.famoza.net/u-sest-koraka-kako-napraviti-odlican-kviz-za-famozu/

4. KAKO SAM JA POČELA PISATI BLOGOVE??

Blogove sam pisala tako što sam na svom Gmail računu na kartici ˝Nova Poruka˝ samo napisala naslov i temu o kojoj ću pisati. Nakon toga, samo sam započela pisati i kao da su mi ruke same pisale. Na kraju sam samo to poslala Famozi, a tako možete i vi.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Sandrin blog: Kako da počnete da radite kvizove i blogove za Famozu

  1. Hvala ljudi na još jednom pročitanom blogu, stvarno cijenim to!!
    Iako je blog dosta kratak možda su neki i dobili inspiracije ili želje.

    Hvala *

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.