Sandra predstavlja svoju blog stranicu!

Bok ljudi!! Opet vam šaljem nešto, ali to nije niti kviz ni blog. Šaljem vam link moje Blogger stranice gdje pišem blogove (možete me, naravno, zapratiti ili barem pogledati moje blogove) i tamo je više blogova nego što šaljem na Famozu. I u komentare mi pišite ideje za blogove ili ako želite mogu napraviti neke reakcije i moja mišljenja. Hvala svima!! …✌

Adresa: SANDRA KOPJAR`

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Sandra predstavlja svoju blog stranicu!

    1. Možeš na mobitel skinuti aplikaciju Blogger ili možeš na internetu otići na njihovu web stranicu i tamo će ti očito pisati registracija ili prijava (pokušaj)

  1. Famozo, da li da uz opis stranice posaljemo link stranice ili samo username? Hvala unapred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.