Sandra nam šalje kviz o pesmama Jorgea Blanca!

Holla!! Ideju sam dobila od osobe Jorgistas_2. Kviz se sastoji od maksimalnih 20 pitanja. Iako ne volim baš Jorgea, ovaj kviz napravila sam kako bi vi mogli iskušati svoje znanje o njemu!!! Zato uživajte!

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga [email protected] a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Sandra nam šalje kviz o pesmama Jorgea Blanca!

 1. 12/15 Točni odgovori!
  Ne fali ti puno do kraja ljestvice ovog kviza!! Ovo su dosta dobri rezultati za tebe. Hvala što si rješio kviz. A u komentare napiši kako ti se svidio kviz o Jorgeu!!
  Super kviz, ali da li samo meni ili svima kviz nema 20 pitanja već 15? I 20 pitanja nije maksimalan broj pitanja, već 25.

 2. 10/15 Točni odgovori!
  Ne fali ti puno do kraja ljestvice ovog kviza!! Ovo su dosta dobri rezultati za tebe. Hvala što si rješio kviz. A u komentare napiši kako ti se svidio kviz o Jorgeu!!

  Odličan kviz!!!

 3. 15/15 Točni odgovori!
  Čestitam ti!! Jako dobri rezultati, došao si do vrha ovog kviza. Budi ponosan na sebe i svoje znanje o Jorgeu. A u komentare napiši svoju želju za sljedećim kvizom! 🙂

 4. 15/15

  Čestitam ti!! Jako dobri rezultati, došao si do vrha ovog kviza. Budi ponosan na sebe i svoje znanje o Jorgeu. A u komentare napiši svoju želju za sljedećim kvizom!!

  Super kviz! Hvala što si ga napravila unatoč tome što ga ne voliš! 😗 može li sljedeći o Violetti kao seriji?😁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.