Samuel Krost: Selena mi nije devojka, neko me je hakovao!

13774900_1261307840569070_1272364388_n

Ah ti hakeri! Kad god neko napravi nešto pogrešno na društvenim mrežama obično kasnije objasni da je to posledica hakovanja, a istu stvar sad tvrdi Samuel Krost, momak koji je ranije ove nedelje na Instagramu napisao da su Selena Gomez i on par!

U toj poruci, Sam je napisao da voli Selenu i da je njihova ljubav stvarna iako se trenutno nalaze na različitim krajevima sveta. Međutim, ta poruka je obrisana a odgovarajući kasnije na pitanje jednog Selenatora, Sem je poručio da bio hakovan!

Hakovanje Instagram profila zaista nije tako jednostavno kako nam to zvezde predstavljaju, pa je moguće da je Samuel jednostavno napisao ovo u pripitom stanju a kasnije je shvatio da to baš i nije bilo pametno. U svakom slučaju, dobili smo potvrdu da Selena nije lažljivica kad kaže da je singl!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Revival Tour

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Frizerka otkrila tajnu: Pogledajte kako izgleda prirodna kosa Selene Gomez!

8 thoughts on “Samuel Krost: Selena mi nije devojka, neko me je hakovao!

  1. Famozo,niste bili u redu
    Bukvalno ste optuzili Selenu da laze,a niste znali sta stoji iza price

    1. Nismo je optužili, samo smo rekli da je ona zbog Samovih reči izgledala kao lažljivica.

  2. I meni su nedavno hakovali instagram profil koji je imao svaki oblik zastite… Mozda su i njemu, ali i dalje stoji da je mozda bio pijan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.