Samokritični Niall i Harry: Mi smo jako dosadne osobe!

1132467-46114I37690

Milioni Directionerki obožavaju Nialla Horana ali mladi pevač tvrdi da bi one pored njega verovatno zaspale od dosade jer on ne radi ništa uzbudljivije od igranja golfa!

“Stvarno nisam čovek za izazove, ja volim nežnu partiju golfa. Po prirodi sam vrlo dosadan i verovatno sam najgora pop zvezda koja je ikad hodala ovom planetom”, priča on. Njega potpuno razume Harry Styles koji takođe ističe kako nije ljubitelj uzbuđenja. “Stvarno nisam za neke avanture. Ja kad sednem i pijem šoljicu čaja srce počne jače da mi kuca”, objašnjava on.

Sa druge strane, Liam i Louis potpuno su drugačiji! “Ja verujem da sam u srcu osoba spremna na izazove. Louis i ja smo skakali sa tornja u Las Vegasu, to je baš bilo zastrašujuće”, priča Liam a Louis dodaje: “Volim da se dobro zabavljam. Ne mislim da bi strah trebalo da vas sprečava u bilo čemu. Ja bih voleo da plivam s ajkulama ili kuliram s lavovima. To bi baš bilo kul”.

Autor: Famoza.net
FOTO: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Niall Horan obeležio četiri godine solo karijere, najavio novi album!

One thought on “Samokritični Niall i Harry: Mi smo jako dosadne osobe!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.