Samo za blizance! Lisa i Lena, Dolan Twins i drugi slavni blizanci organizovali Zoom žurku!

Ako ste školarci ili studenti u doba korona virusa, verovatno vam se platforma Zoom već i smučila i njenu upotrebu držite u malom prstu jer preko Zooma svakog dana imate časove / predavanja! Ipak, Zoom može da se koristi osim za časove i za zabavne konferencije, i možete na njemu organizovati šta god želite! Ako ste dovoljno kreativni, možete napraviti i onlajn žurku na Zoomu i zabavite se bar približno kao da ste stvarno sa društvom, a to često rade i zvezde širom sveta jer više ni one ne mogu da se viđaju!

Krajem aprila smo vam pisali da je ekipa serije “Sonny With A Chance” sa Demi Lovato imala okupljanje onlajn, a sada njihov primer slede slavni blizanci Dolan Twins koji su poznati kao blizanci influenseri, ali oni nisu jedini sa tim statusom, već se čini da su se mnogi proslavili na osnovu toga što su blizanci! Isto su doživele i Nemice Lisa i Lena, tako da su Dolan Twins i njih dve kontaktirali, da zajedno urade Zoom konferenciju na kojoj će popričati za javnost!

Druga slavna imena koja su se našla na Zoomu sa blizancima su Niki & Gabi, a ako se sećate, Gabi se pojavila u spotu Ariane Grande za “thank u, next” i tako se proslavila još više! Njenu fotku sa Arianom Grande možete videti ispod:

U razgovoru su učestvovali i Brooklyn i Bailey, Chase i Alan Stokes, a da razbijaju “monotoniju” blizanaca, uključile su se i Charli i Dixie D’Amelio koje ne spadaju u ovu kategoriju! Sve je na kraju ispalo više nego zabavno, a u to se uverite i sami gledajući video iznad!

Pročitajte još  Glasine potvrđene: Lena je bila u vezi sa nemačkim pevačem!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Samo za blizance! Lisa i Lena, Dolan Twins i drugi slavni blizanci organizovali Zoom žurku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.