“Sahranjen” prvi album Louisa Tomlinsona

Kažu da u ukusima ne treba raspravljati, ali sudeći po opisima prvog solo albuma Louisa Tomlinsona, on neće proći mnogo bolje od Liama Paynea i njegovog projekta LP 1. Iako smo pronašli poneki pozitivan tekst, pa čak i jedan gde se navodi kako je ovo najbolji solo album od svih 1D momaka, većina reakcija govore skroz suprotno.

The Post tako ističe da je “Walls” album za zaborav, sa bukvalno par pesama za koje može da se kaže da su OK. Čak se navodi i da su tekstovi pesama slabi, a da na nekim numerama Louis zvuči kao da ne zna da peva. Kao pesme koje se mogu poslušati, navode se “Too Young”, “Always You” i “Don’t Let it Break Your Heart”. Drugi mediji poput The Daily Nebraskan navode nešto slično, rečima da Louis nije ponudio ništa novo, a skreću pažnju i na to da prodaja ide užasno loše, jer je album nestao sa iTunes top liste već par dana nakon objavljivanja.

Daily Mail ima jedan od retkih pozitivnih tekstova, pa je album ocenjen sa tri od pet zvezdica. Iako se i ovde konstatuje da Louis ne nudi mnogo toga što iskače iz standarda, hvale se njegove emocije i tekstopisačke sposobnosti. Louis je inače jedini ostao u odličnim odnosima sa Simonom Cowellom, pa je i jedini izdao album za njegovu muzičku kuću Syco! Svi ostali momci ili su otišli u Universal ili su ostali u okviru Sonya (Zayn), ali u okviru drugog ogranka.

Pročitajte još  Louisa mama poručila Directionerima: Vi i ne znate koliko vas on voli i brani!

Kao što znamo, Louis ove godine ide na priličnu veliku turneju, koju je planirao godinama unazad, a čak se i sam nudi da dođe u arene u regionu. Nažalost, mora se reći da njegovo nepozivanje predstavlja dobru odluku, jer sudeći i po vašim reakcijama, za njega baš i ne vlada veliko interesovanje. Njegov prvi koncert biće već 13. februara u Londonu, a nama će biti najbliži kad 11. mart bude pevao u Milanu.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Sahranjen” prvi album Louisa Tomlinsona

  1. Baš mi je žao zbog njega. Definitivno njemu, a i ostalim momcima bolje ide u One Direction-u. Ako Harry ne želi, zašto se njih trojica ne udruže kad su svi za? Bilo bi lepo videti ih ponovi zajedno posle toliko godina. Možda bi im se i Harry pridružio, a možda čak i Zayn, ali u to i nisam toliko sigurna.

  2. Šteta, "Two of us" je stvarno odlična pesma i album je izgledao prilično obećavajuće

  3. meni je album prelep, posebno pesme too young, two of us i fearless, a sve su baš dobre. briga me da momke i svi kritikuju, ja ih volim sve zauvek, nebitno jesu li u bendu ili solo. ❤

  4. harijeva karijera ide definitivno najbolje, jer je realno najbolji muzicar iz 1d, zejnova je tu blizu, jer i on nije los, ima odlican glas, ali nije rodjeni izvodjac i nema tu strast koju hari ima, dok ostali, iako dobri, nemaju karijeru vrednu pomena, jer i nisu nista specijalno, i kao sto svi kazu ne donose nista novo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.