Sada malo tuže njega: Justin Bieber popio tužbu od foto agencije!

Redondo Beach foto agencija uložila je danas tužbu protiv Justina Biebera zbog neautorizovanog korišćenja njihovih fotografija na svojim socijalnim mrežama. Justin je od njih uzeo čak 14 fotografija i, iako je na fotografijama on, slike i dalje imaju autorska prava koja zabranjuju Justinu da bilo gde objavljuje iste, iako je i sam na njima.

Agencija traži od Justina 2.1 miliona dolara, i nije prvi put da se ovo dešava. Justin je i ranije bio tužen zbog ovakvih stvari, kao i mnoge njegove kolege sa muzičke scene. Doduše, ovo je prvi put da čujemo da je neko tražio ovako veliku sumu, verovatno zbog činjenice da je Justin “ukrao” čak 14 fotografija. Prema tužbi, Bieber je “primetio da je njegovo kršenje nezakonito i, kao takvo, njegovo ponašanje je namerno. Između ostalog, dok su stranke pokušavale rešiti povredu … mnogo meseci pre ovog slučaja kada je podnesen, Bieber je prekršio zakon s najmanje četiri dodatne fotografije tokom tih rasprava o nagodbi.” Tužba dalje tvrdi da je “Bieber primio žalbe od drugih vlasnika autorskih prava u vezi sa istim postupcima kršenja autorskih prava koji uključuju i druge fotografije. Iako je obavešten da je njegovo ponašanje nezakonito, nastavio je da krši.”

Ono što je zanimljivo je da smo juče pisali o tome kako Justin tuži TikTokera doktora koji je koristio Haileyine slike u svrhe objašnjavanja i nagađanja šta je ona operisala na sebi, a u njegovoj tužbi je između ostalog i naglašeno da su Haileyine fotografije korišćene bez autorizacije. Doktor se u međuvremenu objasnio i rekao da je sve ovo samo njegovo mišljenje na koje ima potpuno pravo da izriče javno dokle god ne koristi uvrede. Zašto bi Justin tužio druge za nešto za šta tuže i njega? Da li vi mislite da je to pravedno? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima!

Pročitajte još  Selenatori uhvatili Justina Biebera u velikoj laži!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.