Sad se on smeje njima: “Justin Bieber”prevario ceo svet!

Justin Bieber bio je glavna tema podsmeha ovih dana, nakon što je viđen kako na klupi u parku jede burito postrance, što je vrlo čudno. Ipak, njegov menadžer tvrdi da je sve vreme znao da je u pitanju šala!

Autori ovoga su jutjuberi sa kanala Yes Theory koji su napravili šalu tako što su angažovali Jusovog dvojnika Brada Sousu, sve sa željom da vide hoće li fotka postati viralna! “Šta bi se desilo ako bi on radio nešto čudno, recimo jeo burito postrance?”, pričaju oni u videu gde otkrivaju da je sve bila šala. Sam u parku, jede burito”, objašnjavaju oni svoju ideju.

Kasnije se javio i Scooter Braun koji kaže da je sve vreme znao da je slika lažna, jer mu je lako da prepozna Justina. “Znao sam da je prevara ali sam stavio sliku na moj Instagram na minut i pretvarao sam se da mislim da je to on. Čim sam to objavio i obrisao, javio mi se vaš menadžer. Samo hoću da znate da ne možete prevariti šaljivdžiju” kaže on, dok se Jus još nije izjašnjavao o svemu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Skandal: Voditelji ponižavali Biebsa, on napustio studio! (video)

4 thoughts on “Sad se on smeje njima: “Justin Bieber”prevario ceo svet!

  1. Ja stvarno ne vidim u cemu je problem jesti burito sa strane. Zar ljudi ne mogu da jedu kako zele a da im se ceo internet ne smeje? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.