Sad može i ona da priušti: Camila Cabello ne štedi milione za svoju novu kuću u Holivudu!

Nismo sigurni da baš svaka zvezda u Americi od pevanja može nakon dve ili tri godine karijere da kupi sebi vilu od više miliona dolara ako je te milione zaradila svojim radom, ali Camila Cabello je nakon Fifth Harmonyja tako brzo eksplodirala svojim prvim albumom da je sada izvesno da ona može da priušti i kuće kakve kupuju zvezde koje su na sceni mnogo duže od nje!

Camila Cabello je upravo poručila da planira da se zadrži u Kaliforniji, jer je dala čak 3,4 miliona na svoju novu kuću! Naime, ova kuća dobar je start za zvezdu u usponu, jer joj pruža komfor od četiri spavaće sobe, a njena lokacija je takođe perfektna jer se nalazi na Holivud Hilsu iznad Sunset Stripa, i kako to Camila voli, stil kuće je skroz mediteranski.

Kuća je stvorena za zvezdu jer poseduje i dvorište sa unutrašnje strane pa će Cam moći da uživa i u privatnosti, a senzacija su i kamin i bazen – ova vila izgrađena je još 1977. godine, s tim što je od tada dosta puta renovirana, a u njenom komšiluku su i Roger Taylor iz benda Queen i Adam Lambert!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Lana Del Rey se brani nakon navodnog "napada" na Camilu Cabello!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.