Sabrina Carpenter otvorila dušu o “prozivanju” Olivie Rodrigo u novoj pesmi!

Kontroverze oko tekstova pesama ne zaobilaze nijednu zvezdu, pa ni one koje su “najfinije” i inače ne ulaze u drame. Sabrina Carpenter nije neko ko se svađa preko muzike ili tabloida, ali je ušla u dramu zvanu “ljubavni trougao” između Olivie Rodrigo i Joshue Bassetta. Olivia je, da podsetimo, napisala svoju debi numeru “drivers license” u kojoj pominje “plavušu stariju od sebe”, a njen bivši dečko Joshua viđen je sa Sab, pa su te stihove svi povezali sa njom.

Nedugo zatim, Sabrina kao da je potvrdila da Olivia nju proziva u pesmi “drivers license”, jer je i ona napisala pesmu “Skin” u kojoj odgovara Oliviji vrlo očigledno. Ipak, ona se konačno obratila na Instagramu da se zahvali fandomu na podršci, i usput ispričala šta misli o Oliviji i “drivers license”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

“Hvala svima koji su poslušali ‘Skin’. Nisam se naljutila zbog teksta te predivne numere i nisam napisala ‘Skin’ da joj vratim. Dogodio se određeni momenat u mom životu i odlučila sam samo da uradim ono što mi uvek pomaže – da napišem muziku o tome šta je trebalo sebi da poručim u prošlosti” napisala je Sab, direktno govoreći da na Oliviu nije ljuta.

Pročitajte još  Sabrina Carpenter o svojoj karijeri: Ovo je samo početak, imam mnogo ciljeva!

“Ova pesma ne proziva niti jednu osobu. Neki stihovi se odnose na jednu spcifičnu situaciju, ali neki su i vezani za sitnice koje su se nizale u mom životu tokom prethodne godine. Odnosi se i na stvari koje i dalje uspevaju da mi se podvuku pod kožu, jer se i dalje borim da me stvari ne pogađaju više” priznaje Sab opet.

“Ne želim da ovo bude začarani krug u kom se širi hejt i da se moja muzika koristi za tako nešto” zaključila je pevačica da konačno završi glasine o “prozivkama”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Meri nam priča: Kako me je zapratila Sabrina Carpenter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.