Sabrina Carpenter otvorila dušu o “prozivanju” Olivie Rodrigo u novoj pesmi!

Kontroverze oko tekstova pesama ne zaobilaze nijednu zvezdu, pa ni one koje su “najfinije” i inače ne ulaze u drame. Sabrina Carpenter nije neko ko se svađa preko muzike ili tabloida, ali je ušla u dramu zvanu “ljubavni trougao” između Olivie Rodrigo i Joshue Bassetta. Olivia je, da podsetimo, napisala svoju debi numeru “drivers license” u kojoj pominje “plavušu stariju od sebe”, a njen bivši dečko Joshua viđen je sa Sab, pa su te stihove svi povezali sa njom.

Nedugo zatim, Sabrina kao da je potvrdila da Olivia nju proziva u pesmi “drivers license”, jer je i ona napisala pesmu “Skin” u kojoj odgovara Oliviji vrlo očigledno. Ipak, ona se konačno obratila na Instagramu da se zahvali fandomu na podršci, i usput ispričala šta misli o Oliviji i “drivers license”.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sabrina Carpenter (@sabrinacarpenter)

“Hvala svima koji su poslušali ‘Skin’. Nisam se naljutila zbog teksta te predivne numere i nisam napisala ‘Skin’ da joj vratim. Dogodio se određeni momenat u mom životu i odlučila sam samo da uradim ono što mi uvek pomaže – da napišem muziku o tome šta je trebalo sebi da poručim u prošlosti” napisala je Sab, direktno govoreći da na Oliviu nije ljuta.

Pročitajte još  Snašla se: Sabrina Carpenter odgovorila na najnezgodnije pitanje o "Girl Meets World"!

“Ova pesma ne proziva niti jednu osobu. Neki stihovi se odnose na jednu spcifičnu situaciju, ali neki su i vezani za sitnice koje su se nizale u mom životu tokom prethodne godine. Odnosi se i na stvari koje i dalje uspevaju da mi se podvuku pod kožu, jer se i dalje borim da me stvari ne pogađaju više” priznaje Sab opet.

“Ne želim da ovo bude začarani krug u kom se širi hejt i da se moja muzika koristi za tako nešto” zaključila je pevačica da konačno završi glasine o “prozivkama”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Sabrina Carpenter pozdravila Srbiju i predstavila novi spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.