Sabrina Carpenter optužena da je potkradala menadžere!

Sabrina Carpenter deluje kao najveća dobrica na planeti pa skroz šokantno deluje da je neko odlučio da je tuži i to sa ozbiljnim optužbama da ona duguje veliki novac ljudima koji su joj vodili karijeru!

Kako piše Hollywood Reporter, njeni muzički menadžer tvrde da ih je Sab pokrala time što ih je otpustila a onda im nije isplatila sve što je bilo dogovoreno ugovorom! Kako se navodi u tužbi, Sabrina je bez njihove pomoći bila niko i ništa a oni su joj obezbedili ugovor sa Hollywood Recordsom na pet albuma. “Radili su bez prestanka na promociji Sabrine i njene muzike a onda su dobili otkaz, bez razloga”, kaže njihov advokat.

Kako se navodi, oni žele veliki deo zarade koju Sabrina ostvari od svojih prvih pet albuma, uključujući i dva koja je izdala do sad, “Eyes Wide Open” i “Evolution”. Sab još nije komentarisala sve ovo ali nadamo se da će njen tim uspeti sve da reši bez povlačenja po sudovima.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I glumi i peva: Sve što treba da znate o muzičkoj karijeri Sabrine Carpenter! (video)

4 thoughts on “Sabrina Carpenter optužena da je potkradala menadžere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.