Sabrina Carpenter najavila ovogodišnju „turneju“ ali samo po Japanu!

Sabrina Carpenter je nastupala čak dve godine bez poštenih pauza, a za ovu godinu najavljuje turneju… samo u jednom gradu!

Sabrina je u sredu obradovala svoje japanske fanove jer je zvanično objavila da će u njihovoj zemlji održati čak tri koncerta! „Pozivam Japan da dođe da me vidi 19. februara u Osaki, 20. u Nagoji i u Tokiju 21. februara! Jedva čekam da vas upoznam“ napisala je ona. Japanski fanovi će za sada biti i jedini koji će moći ove godine da je vide na nastupima, a tokom prethodne godine Sab je neumorno nastupala na „Evolution“ i „De-Tour“ turnejama.

Ipak, za fanove Sabrine Carpenter širom sveta tu je još veći razlog da se raduju gde god da se nalaze – treći album je u pripremi! Ne bi bilo iznenađujuće ni da Sab uskoro objavi i zvaničan datum izlaska ovog izdanja, tako da njeno vreme tek stiže!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sabrina Carpenter

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Louisove muke u rodnom gradom i nova podela CDova! Famoza TV #18

2 thoughts on “Sabrina Carpenter najavila ovogodišnju „turneju“ ali samo po Japanu!

  1. Radujem se njenom 3.albumu i nadam se da ce neka njena sledeća turneja obuhvatiti i Balkan.(Iako su za to male sanse)😐☹️😍💖💖💖

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.