„S vama sam“: Justin Bieber podržava demonstracije u Americi „March of our lives“!

Justin Bieber spada u humane zvezde koje su spremne da podrže akcije aktuelne u njihovoj državi, kao što je slučaj i sa ovom!

Da bi se stalo na put nasilju vatrenim oružjem, Amerikanci planiraju protest „March of our lives“ 24. marta, a sve ovo dolazi nakon tragedije u srednjoj školi na Floridi gde je ubijeno 17 profesora i đaka. Učenik po imenu Cameron Kasky na društvenim mrežama aktivno se bori protiv upotrebe pištolja i smatra da je pravo vreme da se ovakvim stvarima stane na put – „Moja poruka za ostale: ili ste sa nama, ili ste protiv nas. Dok se odrasli igraju okolo, mi gubimo živote“ napisao je on.

Justin Bieber je ovo video i poručio da je na strani demonstranata koji će prošetati Vašingtonom 24. marta, javio se Cameronu i njegov menažder Scooter Braun takođe je pružio pomoć! „Prijao mi je razgovor sa tobom, Camerone. Tvoja hrabrost je neverovatna. S vama sam, ljudi“ napisao je Biebs na Twitteru!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Nekulturno: Belieber pitao o Seleni Gomez, Jus mu ipak odgovorio (video)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.